vineri, 25 decembrie 2009

CRACIUN FERICIT !








A venit si Craciunul, fara zapada si cu aer de primavara dar a venit.
Inainte de a ne pregati fiecare casa pentru Craciun am aranjat biserica si dupa multe ore de munca, improvizatii si imaginatie a iesit chiar foarte bine.
Dupa slujba din ajun am pornit cu colinda pe traseul :parohie-Sorin si Florina (unde ni s-au alaturat si ei impreuna cu Ovidiu si Ila ,daca tin bine minte ) -Flavi si Zoli- Sebi si Patri-Ani si Adi (unde s-a alaturat Adi)-Diana si Dan Jihad-Sorin si Adina (capat de linie ).Multumim tuturor pentru gazduire, prajituri si licorile bahice :). Cu colindatul ne-am descurcat mai greu la inceput pana am trecut pe colindele clasice O ce veste si Astazi s-a nascut Cristos.La Adina am cantat cel mai frumos acolo ne-am si oprit putin mai mult.A urmat o mica dezbatere pe teme socio-politice bineinteles ca toti am fost de acord nu ne-am contrat doar era seara de Craciun .Multumim si Pr. Macedon ca ne-a insotit si dupa o zi grea a rezistat eroic pana dimineata.
Azi dimineata vedeam pe un post tv de stiri cum sute de tineri au petrecut Craciunul in cluburi.Felicitari celor care inca mai pastreaza traditiile, colindul si respectul fata de o sarbatoare de mare importanta religioasa cum e Nasterea Pruncului Isus.
Va doresc tuturor un Craciun Fericit cu bucurie in familie !
Mai multe poze vedeti aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu